MónTerrassa
Cs pressiona perquè s’executin les obres del IV Cinturó

Ciutadans (Cs) pressiona perquè s’executin d’una vegada per totes les obres del IV Cinturó, que al llarg dels anys ha tingut diverses denominacions: B-40, Ronda Nord, Ronda Vallès, Autovia Orbital-. Els treballs per acabat el tran entre Terrassa i Abrera s’han convertit en l’obra de la Seu -o de la Sagrada Família de Barcelona-, perquè no es veu la seva finalització.

Cs al Parlament de Catalunya ha demanat la compareixença de la consellera de Presidència i el conseller de Territori

El grup de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya ha demanat la compareixença de la consellera de Presidència i el conseller de Territori de la Generalitat perquè confirmin públicament que executaran les obres de la B-40, tal i com es va aprovar el passat dia 7 de juliol en la darrera sessió plenària de l’hemicicle amb el vot favorable de Junts i el vot en contra d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC).

El diputat de la formació taronja, Joan García, ha manifestat que aquestes desavinences entre els socis de govern el obliga a donar explicacions “i que ens confirmin la voluntat del Parlament i del territori de que es portarà a terme el projecte”.

Ha d’unir les dues capitals del Vallès Occidental i Castellar del Vallès per la Ronda Nord

Joan García ha recordat que tants els plenaris dels Ajuntaments de Sabadell i de Terrassa com el ple del Parlament de Catalunya han aprovat “diferents iniciatives relacionades amb la Ronda Nord” que ha d’unir les dues capitals del Vallès Occidental i Castellar del Vallès per la Ronda Nord, i millorar les connexions amb l’autopista AP-7, “però les discrepàncies entre els socis del Govern impedeix que ara mateix es conegui si executarà o no executarà les obres”, ha reblat.

La formació d’Inés Arrimadas ha denunciat en nombroses ocasions el que considera “la irresponsabilitat del Govern actual en relació a aquesta obra per la inestabilitat i inseguretat que projecta sobre la construcció d’una infraestructura reclamada tant pels veïns com per les principals entitats econòmiques i polítiques del territori.”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa