MónTerrassa
30 minuts de pàrquing gratis per comprar en comerços de Terrassa
  • CA

Tiquets de 30 minuts de pàrquing gratis per anar a comprar en comerços de Terrassa. Aquesta és la nova estratègia que posa en marxa l’Ajuntament de Terrassa per facilitar als egarencs quedar-se a la ciutat per fer les compres nadalenques. Es tracta d’uns tiquets que estaran a disposició dels comerços associats a les diferents associacions dels eixos comercials per repartir entre la seva clientela. D’aquesta manera, suposarà un estalvi en la factura del pàrquing.

En total, el Consistori ha fet una primera adquisició de prop de 11.100 tiquets entre tots els aparcaments adherits a la campanya. Un cop s’esgotin les existències, s’analitzaran els resultats i s’estudiarà la continuïtat de la iniciativa.

La primera mitja hora d’aparcament en els principals pàrquings de pagament de la ciutat anirà a càrrec de l’Ajuntament. Especialment destinats als pàrquings que es troben a la zona de l’illa de vianants del Centre. La iniciativa busca promoure i fomentar el comerç local i de proximitat i alhora facilitar a la ciutadania la mobilitat i l’accés als comerços del municipi.

En aquest sentit, la regidora de Comerç i Mercats, Jennifer Ramírez, ha explicat que aquesta iniciativa “és una mesura més de les que s’han pres des de l’Ajuntament per enfortir i fomentar la compra al comerç de la ciutat i de proximitat, facilitant el moviment persones als principals eixos comercials especialment en unes dates amb un volum de vendes tan importants pels comerciants com és el Nadal”. La regidora ha valorat molt positivament que “amb aquests descomptes facilitem que aquelles persones que s’han de moure amb vehicle privat per fer compres puguin fer-ho als comerços de la ciutat”.

On seran vàlids els tiquets gratis?

La campanya s’organitza en dues branques: una centrada en els comerços de l’illa de vianants del centre de la ciutat, on podran accedir a la campanya tant els comerços associats a TerrassaCentre com els que no ho estan. En concret, es repartiran tiquets de descompte dels pàrquings de Plaça Vella, Raval, Vapor Ventalló, Vapor Gran, la Rasa i Plaça del Progrés.

La segona està dedicada als eixos comercials de la ciutat, on es repartiran entre els seus comerços tiquets de descompte als pàrquings d’Egarvia de Ca n’Aurell, Ca n’Angada, Can Boada i Sant Pere Nord.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa