MónTerrassa
A 100 per hora per l’autopista
  • CA

El Servei Català de Trànsit defensa que més trams de l’autopista AP-7 on hi ha acumulació d’accidents tinguin un límit de velocitat de 100 quilòmetres per hora. La via, un dels principals eixos de comunicació entre el nord i el sud de Catalunya, ha estat sempre congestionada els caps de setmana, els festius i durant les operacions sortida i retorn. Amb l’eliminació dels peatges, con el de la Roca del Vallès, el problema s’ha multiplicar i les cues són quilomètriques. I de la mateixa manera s’ha disparat el nombre d’accidents, i bona part amb víctimes mortals.

Trànsit defensa que més trams de l’AP-7 on hi ha acumulació d’accidents tinguin un límit de velocitat de 100 km/h.

Trànsit defensa que més trams de l’AP-7 on hi ha acumulació d’accidents tinguin un límit de velocitat de 100 km/h. El director del Servei Català de Trànsit (SCT), Ramón Lamiel, ha defensat que més trams de l’AP-7 on hi ha acumulació d’accidents limitin la seva velocitat a 100 kilòmetres per hora, com ja passa en un tram a l’AP-7 a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental). En declaracions a Catalunya Ràdio, ha dit que aquesta decisió pertoca al Ministeri de Transports però ha defensat que des del Govern és veu “possible”.

Una morta i tres ferits per la topada d’un turisme i un autocar a l’AP-7

La passatgera d’un turisme ha mort aquest diumenge a la tarda en un accident de trànsit a l’autopista AP-7, al seu pas per Sant Celoni (Vallès Oriental). Segons el Servei Català de Trànsit, hi ha hagut una col·lisió entre el cotxe i un autocar sobre les 16.40 hores i, com a conseqüència de la topada, ha mort una dona i els altres ocupants del turisme han resultat ferits: una menor en estat crític, una dona greu i un home menys greu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa