El Museu Nacional de la Ciència de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), a Terrassa, ha organitzat un ‘room escape’ (joc d’escapada en viu) de cara a la Nit dels Museus, la iniciativa que se celebrarà el proper 19 de maig i que consistirà en portes obertes i diverses activitats gratuïtes.

L’equipament egarenc ha preparat aquest joc, que ha anomenat ‘Room Escape: Últim avís al mNACTEC!’, que va a càrrec de l’empresa barcelonina ‘Últim avís’ i que discorrerà per l’interior del museu amb l’objectiu de salvar el planeta, quelcom que s’ha d’aconseguir en una hora, segons ha informat aquest dilluns en un comunicat. Aquest dimarts, el Museu ha anunciat que les places per a aquesta activitat ja estan plenes, tot un èxit.

No serà l’única activitat amb motiu d’aquesta iniciativa cultural, també hi ha programat un passeig per la teulada del mNACTEC, un dels emblemes d’aquest edifici, unes voltes de l’antiga nau de producció Vapor Aymerich, Amat i Jover.

Així mateix, hi ha previst un ball de swing a l’espai Àgora del museu, que durà a terme una escola local de dansa i serà la mateixa escola que impartirà un taller per aprendre a ballar aquest estil de jazz.

La Nit dels Museus se celebrarà des de les 19 hores fins a la una del matí, temps durant el qual hi haurà portes obertes de forma gratuïta.

Nou comentari

Comparteix