MónTerrassa
Els Minyons de Terrassa fan un pas més per dur a plaça el 2d9fm
  • CA

Els Minyons de Terrassa han actuat aquest diumenge al migdia a Vilanova i la Geltrú a la plaça de les Cols en motiu de la Diada dels Bordegassos, i les coses han rodat prou bé per pensar en construccions superiors abans d’acabar la temporada. Els del carrer del Teatre esperen fer un pas més i portar a plaça el dos de nou amb folre i manilles. Si els assajos d’aquest setmana van com s’espera, la colla egarenca tancarà el 2022 amb un castell de gamma extra i començarà a deixar ja enrere del tot una pandèmia que ha afectat totes les estructures i programació i ritme de la colla.

Un de 9, un 5 de 8 i un pilar de 6

Els de Terrassa han afrontat a Vilanova i la Geltrú, d’entrada el 2 de 8 amb folre, que han descarregat. Els malves tenen l’objectiu de pujar un pis aquest castell de cara a la seva Diada la setmana vinent. A segona ronda han descarregat el 3 de 9 amb folre i han acabat les rondes de castells descarregant el 5 de 8. En ronda de pilars han tornat a descarregar el pilar de 6. Els malva han tancat la diada amb el vano de 5. Els malva han acabat la jornada amb bonse sensacions i amb la sensació de tenir-ho tot llest per afrontar ja un gamma extra.

La diada ja està aquí i tot està preparat per la gamma extra

La propera actuació dels Minyons de Terrassa, i una data sempre clau en la temporada, serà la seva Diada el proper cap de setmana on actuaran per partida doble a la plaça Vella dissabte a les sis de la tarda amb la Muixeranga Conlloga de Castelló i diumenge a les 12 amb els Castellers de Sant Cugat i els Castellers de Sants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa