MónTerrassa
Minyons Terrassa organitzen el 4t intercasteller d’escalada
  • CA

El proper dissabte 16 de Setembre els Minyons de Terrassa organitzaran el 4t intercasteller d’escalada. El torneig es celebrarà al rocòdrom del seu local (c/Teatre, 4-6) i a la sala d’escalada Gravetat Zero (c/Sant Gaietà, 52) ubicat a 400 metres de la seu de la colla castellera. S’equiparan al voltant de 80 vies entre les dues sales i les bases de la jornada seran les mateixes que en les darreres edicions, quedant dividit en les 4 mateixes categories: canalla (fins a 12 anys), promoció, absoluta femenina i absoluta masculina.

Les inscripcions s’obriran el mateix dia a partir de les 9h del matí al local de la colla i es tancaran a les 16. Es podran veure les finals de canalla a les 2 del migdia i les de promoció i absoluta cap a les 18. Igualment, durant la jornada es podrà gaudir d’altres actes, encara per confirmar, al local i en l’entorn més immediat.

La jornada es tancarà cap a les 10 de la nit amb l’entrega de premis, el sorteig de material i l’esperat llançament al pernil, al qual podran optar a participar tots els adults que s’hagin inscrit a la jornada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa