MónTerrassa
Minyons Terrassa organitzen el 4t intercasteller d’escalada

El proper dissabte 16 de Setembre els Minyons de Terrassa organitzaran el 4t intercasteller d’escalada. El torneig es celebrarà al rocòdrom del seu local (c/Teatre, 4-6) i a la sala d’escalada Gravetat Zero (c/Sant Gaietà, 52) ubicat a 400 metres de la seu de la colla castellera. S’equiparan al voltant de 80 vies entre les dues sales i les bases de la jornada seran les mateixes que en les darreres edicions, quedant dividit en les 4 mateixes categories: canalla (fins a 12 anys), promoció, absoluta femenina i absoluta masculina.

Les inscripcions s’obriran el mateix dia a partir de les 9h del matí al local de la colla i es tancaran a les 16. Es podran veure les finals de canalla a les 2 del migdia i les de promoció i absoluta cap a les 18. Igualment, durant la jornada es podrà gaudir d’altres actes, encara per confirmar, al local i en l’entorn més immediat.

La jornada es tancarà cap a les 10 de la nit amb l’entrega de premis, el sorteig de material i l’esperat llançament al pernil, al qual podran optar a participar tots els adults que s’hagin inscrit a la jornada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa