MónTerrassa
Els Minyons de Terrassa escalfen motors a Sitges
  • CA
3d9 amb folre

!--akiadsense-->

Els Minyons de Terrassa han actuat a la plaça de l’Ajuntament de Sitges en companyia de la colla local Jove de Sitges i Xicots de Vilafranca, dins de la Festa Major d’aquesta localitat.

Els malva continuen fent la reenganxada post vacacional després d’una setmana d’assajar i troben les claus en els castells que els hi han de servir de base per assolir l’objectiu de posar-se el més ràpidament al nivell que tenien abans de l’aturada de l’estiu.

Han descarregat un pilar de 4 caminat per entrar a plaça, que ha precedit, ja en primera ronda a un dos de 8 amb folre que també han descarregat. En segona ronda han completat sense gaires problemes un 3 de 9 amb folre, i per finalitzar, en tercera ronda, han fet un 4 de 8. Ja en torn de pilars, han descarregat un pilar de 6, i per finalitzar han descarregat un pilar de 5 i 4 de 4. La propera cita amb els castells la tindran el 31 d’agost a la Festa Major de Palau Solità i Plegamans acompanyats de la colla local dels Castellers de Caldes i dels Capgrossos de Mataró.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa