MónTerrassa
Els Minyons de Terrassa roden els castells de 8 a Sant Boi de Llobregat
  • CA

Els Minyons de Terrassa continuen rodant els castells de 8. La colla ha actuat aquest diumenge a la Plaça de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat en motiu de la Festa Major del municipi, on han descarregat els dos castells bàsics de vuit amb solvència. Han estat acompanyats dels Castellers de Cornellà, la colla castellers Matossers de Molins de Rei, i la Colla Jove de Castellers de Sitges.

A les dotze en punt de migdia, la plaça de Sant Boi s’ha omplert de castellers. L’actuació del Minyons ha començat amb 2 pilars de 4 d’inici. Després de descarregar-los, en la primera ronda han descarregat el 3 de 8, que suposa el setè de la temporada. En segona ronda han descarregat el 4 de 8, i per tancar les rondes de castells han fet el 5 de 7. Han tancat l’actuació amb el pilar de 5 i tres pilars de 4.

L’última actuació dels Minyons va ser per la Fira Modernista de la nostra ciutat, on la colla terrassenca va descarregar el 3 de 8, el 7 de 7, el 5 de 7, el pilar de 5 i tres pilars de 4. Van estar acompanyats per la Colla Castellera de Granollers. A més a més, la colla també va ser present el dimarts passat a la recepció oficial a l’Ajuntament de Terrassa de l’equip d’hoquei herba de l’Atlètic Terrassa, que el passat 8 de maig es va proclamar campió de la Lliga de Divisió d’Honor Masculina. Van fer un pilar davant de la gran lona estesa a la façana de l’Ajuntament al Raval de Montserrat.

Torna el pilar caminant sobre el Pont de Sant Pere

La propera actuació dels Minyons serà el proper dissabte 28 de maig a la Diada del Patrimoni a la Seu d’Ègara de Terrassa on, a més d’actuar al costat de Moixiganguers d’Igualada i Castellers de Sabadell recuperaran el pilar caminat sobre el Pont de Sant Pere.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa