MónTerrassa
Els Minyons descarreguen el primer 3 de 7 amb pilar d’aquesta temporada
  • CA

Els Minyons de Terrassa han descarregat el primer 3 de 7 amb pilar d’aquesta temporada. Ho han fet aquest diumenge a la Diada de la Independència de Gràcia, a la plaça de la Revolució de Setembre del 1868, a Barcelona. Durant la Diada també han actuat els Castellers de la Vila de Gràcia, els Castellers de Berga, i els Castellers de Sant Cugat.

El 3 de 7 en pilar s’ha descarregat en la primera ronda. Abans, els malves han realitzat dos pilars de 4 d’entrada. A la segona ronda, els malves han tornat a descarregat el 4 de 7 amb pilar que ja havien estrenat a la primera diada de l’any al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), abans de completar les rondes de castells amb el 4 de 7, un castell que ja treballen per pujar un pis. Els Minyons han tancat l’actuació amb un pilar de 5.

El cap de setmana passat, els terrassencs ja van estrenar el 7 de 7 en la segona ronda de l’actuació del Tèxtil a Sabadell, el diumenge 3 d’abril. A la primera ronda d’aquesta actuació, van descarregar el tercer 3 de 8 de la temporada i en tercera ronda van descarregar el 5 de 7. Van tancar l’actuació amb el pilar de 5. Els Minyons també van actuar el dia anterior, 2 d’abril a la tarda, en el marc de la festa del Culturassa i van descarregar els dos castells bàsics de 7, el 3 i el 4 de 7, a més del vano de 5.

Els Minyons aturen els assajos durant aquesta setmana de Pasqua i tornaran la setmana que ve amb vistes al doblet d’actuacions del cap de setmana, amb les dues diades ja tradicionals de Sant Jordi (dissabte 23 a la tarda, a la plaça Vella de Terrassa), i de Can Jorba, diumenge 24 al migdia al Portal de l’Àngel de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa