MónTerrassa
El dia que Mila Ximénez va rebutjar ser l’amant de Joan Carles de Borbó: “No seré la p… de cap rei”

La mort de Mila Ximénez ha donat ales als seus companys per recordar antigues anècdotes de la col·laboradora. Han estat molts els programes de Telecinco que han modificat la seva escaleta per poder recordar-la i homenatjar-la. Un d’ells ha estat Viva la vida, en el que alguns dels seus amics han compartit històries que mostren com era la tertuliana.

Una de les anècdotes que més han cridat l’atenció té a veure, curiosament, amb Joan Carles de Borbó. I què té a veure amb Mila Ximénez? Doncs bé, sembla que l’emèrit va intentar lligar amb ella uns anys enrere.

Mila Ximénez | Europa Press
Mila Ximénez | Europa Press

Així ho ha explicat el tertulià Enrique del Pozo: “Estava sopant amb Mila Ximénez en un restaurant i vam adonar-nos que unes taules més enllà estava Joan Carles amb uns amics. Tots estaven menjant-se a Mila amb la mirada i, fins i tot, vam sentir comentaris masclistes. Tots seguien el joc a Joan Carles, fins al punt que un dels amics va apropar-se a la nostra taula i li va xiuxiuejar una cosa a l’oïda de Mila. Ella va reaccionar immediatament i no va deixar indiferent a ningú”, relata.

I això per què? Perquè la resposta de Mila a la proposta de l’amic de Joan Carles va ser contundent: “Digui-li al seu rei que ell ja té una reina i que jo mai no seré la prostituta de cap rei”.

El rei Joan Carles, als toros  | Europa Press
El rei Joan Carles, als toros | Europa Press

Una història que manifesta el caràcter de la periodista, que sembla que no es deixava impresionar per ningú.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa