MónTerrassa
Miki Nuñez, pregoner de la Festa Major de Terrassa 2020

Miki Nuñez serà el pregoner de la Festa Major Terrassa 2020. L’exconcursant d’Operación Triunfo de Terrassa ha estat l’escollit aquest any per animar als egarencs a participar en aquesta festa major “confinada”. “Volem que el pregó sigui un acte d’homenatge a totes les persones de la ciutat que hem patit la crisi sanitària”, ha manifestat l’alcalde Jordi Ballart. I és que com ja es va avançar, enguany només hi haurà un acte presencial, una exposició de cartells al Recinte Firal. La resta d’actes programats seran virtuals i estaran restransmesos en directe pels mitjans de comunicació públics (Canal Terrassa i Ràdio Municipal).

La Festa Major s’iniciarà aquest divendres, dia 3 de juliol, amb la tradicional encesa del Ciri, a càrrec de l’alcalde Jordi Ballart i el terrassenc Marc Galí. A les 20h, repic de campanes a totes les esglésies de la ciutat i s’espera l’arribada del Drac de Terrassa, des de la cova de Sant Llorenç. Ho farà d’una manera ben diferent: sobrevolant la ciutat.

I seguidament, tindrà lloc el Pregó i el descobriment del Capgròs de l’any, realitzat com cada any per Jordi Grau. Com que no es podran fer els balls a la plaça del Raval de Montserrat, s’ha optat per posar imatges d’arxiu de les entitats. La nit seguirà amb els ministrils del Raval, interpretant el Ball de l’Estapera, i la lectura dels versots dels Diables de Terrassa. El concert de les 22h anirà a càrrec de Sense Sal, on el grup terrassenc farà un tastet, convidant a participar a la campanya solidària “La música ens cura. Piano pels hospitals”.

La nit acabarà amb imatges dels diferents Ravals infernals d’altres anys i l’actuació solidària en streaming de Miki Nuñez. El concert serà a les 23h.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa