MónTerrassa
Miki Nuñez, pregoner de la Festa Major de Terrassa 2020
  • CA

Miki Nuñez serà el pregoner de la Festa Major Terrassa 2020. L’exconcursant d’Operación Triunfo de Terrassa ha estat l’escollit aquest any per animar als egarencs a participar en aquesta festa major “confinada”. “Volem que el pregó sigui un acte d’homenatge a totes les persones de la ciutat que hem patit la crisi sanitària”, ha manifestat l’alcalde Jordi Ballart. I és que com ja es va avançar, enguany només hi haurà un acte presencial, una exposició de cartells al Recinte Firal. La resta d’actes programats seran virtuals i estaran restransmesos en directe pels mitjans de comunicació públics (Canal Terrassa i Ràdio Municipal).

La Festa Major s’iniciarà aquest divendres, dia 3 de juliol, amb la tradicional encesa del Ciri, a càrrec de l’alcalde Jordi Ballart i el terrassenc Marc Galí. A les 20h, repic de campanes a totes les esglésies de la ciutat i s’espera l’arribada del Drac de Terrassa, des de la cova de Sant Llorenç. Ho farà d’una manera ben diferent: sobrevolant la ciutat.

I seguidament, tindrà lloc el Pregó i el descobriment del Capgròs de l’any, realitzat com cada any per Jordi Grau. Com que no es podran fer els balls a la plaça del Raval de Montserrat, s’ha optat per posar imatges d’arxiu de les entitats. La nit seguirà amb els ministrils del Raval, interpretant el Ball de l’Estapera, i la lectura dels versots dels Diables de Terrassa. El concert de les 22h anirà a càrrec de Sense Sal, on el grup terrassenc farà un tastet, convidant a participar a la campanya solidària “La música ens cura. Piano pels hospitals”.

La nit acabarà amb imatges dels diferents Ravals infernals d’altres anys i l’actuació solidària en streaming de Miki Nuñez. El concert serà a les 23h.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa