MónTerrassa
Miguel Bosé reapareix amb un ‘look’ estrany i un missatge contundent
  • CA

Miguel Bosé ha reaparegut en dues publicacions en el seu perfil d’Instagram que no han deixat ningú indiferent. El cantant de Te amaré va ser notícia en els primers mesos de la pandèmia, quan va situar-se mediàticament com un dels principals negacionistes. Des de llavors no ha ocultat que no es creu res del que diu el govern i tampoc no confia gaire en les previsions de l’OMS. Considera que tot forma part d’un pla mundial “per matar-nos a tots“. Els vídeos que ha compartit han preocupat seriosament els seus seguidors, que s’adonaven que gesticulava exageradament i que la seva manera de parlar era molt estranya. Ara sembla que s’ha calmat una mica, després d’un temps desaparegut de la xarxa. En tornar, però, ha demostrat que té ganes de fer canvis.

Primer publicava una foto en la que se’l veia molt desmillorat físicament, amb els cabells molt llargs i una ganyota una mica estranya. Feia dos mesos que no mostrava una fotografia actual, el que explica el gran canvi que havia experimentat. El missatge que acompanyava aquesta reaparició era clar: “Estic fart. Demà em tallo els cabells, massa llargs. De moment passo per aquí per saludar-vos”.

El cantant Miguel Bosé volia passar per la perruqueria | Instagram

I dit i fet, ja que unes hores més tard feia una nova publicació per mostrar el resultat d’un canvi de look radical que podria amagar alguna cosa: “Ja m’he tallat els cabells, ara no hi ha marxa enrere”. Ha aprofitat una data considerada com a màgica per molts, un 22 de febrer del 2022 envoltat de misticitat.

Miguel Bosé mostra el resultat del canvi de look | Instagram

Aquest post s’ha viralitzat ràpidament, també per diferents programes de televisió. Alfons Arús i Angie Cárdenas han volgut comentar-ho en el seu, el que han centrat en buscar similituds del cantant amb altres famosos. L’han comparat amb Pocholo o Pepe Navarro, dues idees que han fet gràcia als teleespectadors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa