MónTerrassa
Una metgessa de Terrassa rep el Premi Dr. Plans i Molina
  • CA
Dra. Montserrat Llordés Llordés (al mig) ha rebut el premi Josep Maria Plans | MútuaTerrassa

!--akiadsense-->

La Dra. Montserrat Llordés Llordés, metgessa de família del CAP Terrassa Sud de MútuaTerrassa, ha estat reconeguda per part de la Junta Comarcal del Vallès Occidental del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB). El guardó l’ha rebut en el marc de l’Acte de la Professió Mèdica del Vallès Occidental que s’ha celebrat a Sant Cugat del Vallès.

Es tracta del Premi “Dr. Josep Maria Plans i Molina”, destinat a reconèixer els treballs de l’àmbit de l’Atenció Primària i que enguany ha reconegut el treball que la Dra. Llordés ha desenvolupat sota el títol: ¿Cuál es la mejor estrategia de detección de la EPOC entre los fumadores de atención primaria? La Dra. Montserrat Llordés Llordes ja va ser reconeguda el passat 2015 amb el Premi a l’Excel·lència Professional del COMB, uns guardons que distingeixen anualment els metges i metgesses que han destacat durant l’any per la seva excel·lència, recorregut professional, honestedat, compromís, altruisme i integritat.

L’acte de la professió mèdica del Vallès Occidental és una trobada col·legial de reconeixement als professionals sèniors que, amb la seva tasca i dedicació, han dignificat la professió mèdica de la comarca. L’objectiu és que amb el temps es consolidi com un punt de trobada de la professió mèdica del Vallès Occidental. La presidenta de la Junta Comarcal del Vallès Occidental, Dra. Montserrat Garcia, i el president del CoMB, Dr. Jaume Padrós, també han participat en l’acte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa