MónTerrassa
DIA DEL INNOCENTS Una mesquita a La Mola i Al Aghuait compra el Parc Natural

Avui, 28 de desembre, és el dia dels Innocents. Alguns mitjans mantenen la tradició de fer innocentadas. Un d’ells ha estat Matadepera.cat. Us la deixem perquè la llegiu.

La innocentada

“El tòpic que el nostre poble és el municipi més ric d’Espanya podria ampliar-se properament a nivell mundial, de confirmar-se la notícia segons la qual una branca de la família Abdulla bin Dhiner Al Aghuait, una de les més riques d’arreu del planeta, podria venir a viure a Matadepera.

La família, emparentada amb el sultanat de Ben Riq, disposa d’una fortuna estimada de més de 20.500 milions de dòlars en actiu i amb negocis en banca, propietats i diverses indústries, elevaria la renda per càpita del poble de tal manera que Matadepera esdevindria el municipi més ric del planeta.

La família àrab ha mostrat el seu interès en venir a viure a Matadepera, segons un membre de la família “per les notícies publicades als mitjans comunicació de les altíssimes rendes per càpita dels seus habitants, i és clar, hem d’anar a viure a un lloc que estigui una mica dins les nostres possibilitats, no podem anar a llocs pobres”. Segons ha pogut saber www.matadepera.cat, però, el motiu de marxar de Dubai ha estat les males relacions amb d’altres membres de la família a causa de l’herència del patriarca, mort el passat mes d’agost als 94 anys.

Pel que fa a la ubicació de l’habitatge a Matadepera, s’havia especulat que la família adquiriria la totalitat del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, on edificaria un complex amb mesquita inclosa a la Mola just al costat del Monestir, “per fer una mica d’ecumenisme”, segons s’ha afirmat, però fonts de la Xarxa de Parcs Naturals han desmentit, de moment qualsevol contacte amb la família.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa