MónTerrassa
Més voluntaris a Terrassa per rebaixar “urgentment” el ritme de contagis
  • CA
Voluntaris de Creu Roja informant i repartint mascaretes
Voluntaris de Creu Roja informant i repartint mascaretes | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Terrassa, a través del Punt del Voluntariat, ha derivat un total de 69 persones voluntàries a Creu Roja per formar part de la campanya de difusió a l’espai públic de les mesures de prevenció contra el coronavirus i amb l’objectiu de rebaixar urgentment la transmissió del virus. El dispositiu es va iniciar fa tot just una setmana i inclou la participació i col·laboració de Creu Roja, l’Agrupació de Defensa Forestal i els Agents per a la Convivència municipals.

El Punt del Voluntariat ha contactat via telemàtica amb les 483 persones que formen part de la Bossa de voluntariat ciutadà, creada per l’Ajuntament durant les primeres setmanes de l’Estat d’Alarma. Aquestes persones s’estan formant com a promotores comunitàries en salut, de la mà de Creu Roja, per tal de capacitar-les en aquest àmbit específic de voluntariat, que inclou tassques relacionades amb l’atenció, la cura i la promoció de la salut. La formació ha inclòs una part específica sobre les mesures de prevenció al contagi de la Covid-19.

Diverses unitats mòbils i equips d’informadors i informadores s’estan desplaçant des de fa una setmana per diferents punts de la ciutat, oferint mascaretes i informant sobre les mesures de protecció i prevenció que ha de prendre la ciutadania davant la situació de la crisi sanitària a la ciutat. L’Ajuntament de Terrassa vol agrair la tasca feta des de les entitats així com de totes les persones voluntàries que estan participant durant aquests mesos en la millora de la situació sanitària a la ciutat a través de diferents accions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa