MónTerrassa
Més vigilància policial a parcs, places i jardins per impedir “aglomeracions”
  • CA

L’alcalde Jordi Ballart ha explicat aquest dimarts que Terrassa ens troba en situació risc. En aquests moments estem encara al nivell 2 però no es descarta que en els pròxims dies, si el ritme de contagis de coronavirus continua, Salut apliqui mesures més restrictives. Per evitar-ho, des de la conselleria i l’Ajuntament s’han iniciat diferents mesures. Una, és la instal·lació de carpes per fer testos massius. L’altra és un operatiu de neteja amb aigua per als parcs i places de Terrassa.

La tercera pota serà un increment de vigilància policial. A partir d’aquest dimecres, l’Ajuntament ha organitzat un dispositiu de reforç a places, parcs i jardins de la nostra ciutat per tal d’alertar sobre les concentracions de persones. I sobre la necessitat de respectar les mesures bàsiques de prevenció de la Covid. “Aquest operatiu es concep com a suport i complement a la policia municipal. Estarà format per dues persones procedents de la seguretat privada, els quals recorreran cada dia de forma itinerant tots els barris de la ciutat”, ha manifestat l’alcalde.

Ballart també ha manifestat que Terrassa disposarà de més agents policials gràcies a les recents incorporacions en els dos cossos. Així, per una banda, la policia municipal tindrà en actiu 9 agents més a partir de dissabte, mentre que des d’Interior s’ha informat que un total de 23 mossos s’incorporaran pròximament a l’Àrea Bàsica de Terrassa.

“Amb aquests reforços ens permetrà controlar més espais de la ciutat i fer complir la normativa”, ha subratllat. Una normativa que a partir d’aquesta setmana tindrà una nova disposició. A més de l’obligatorietat de dur mascareta, o les limitacions en terrasses i establiments, l’alcalde ha anunciat aquest dimecres que s’ha optat per reduir l’horari d’obertura de les terrasses. Així, s’ha unificat l’hora de tancament sigui festiu i laborable: a partir d’ara tots els bars i restaurants amb terrassa hauran de tancar a les dotze de la nit. Fins ara, els caps de setmana, estava permès tenir obert fins a la 1 de la matinada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa