MónTerrassa
Més tanques per protegir els contenidors a Vista Alegre
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa ha comunicat els diversos projectes que proposats pels Consells Municipals de Districte (CMD) i aprovats el 2017 que s’executaran en els propers dies.

Per una banda, hi ha la col·locació d’un punt de llum autònom al Molinot. El barri, situat al nord- oest del terme municipal, només té tres punts de llum autònoms i ara s’afegiran tres més, que seran solars i funcionaran amb bateria, placa solar i llumenera. El pressupost d’adjudicació és de 6.711,76 euros. Les obres van a càrrec de l’empresa Imesapi S.A. i tenen un termini de dos mesos.

Properament s’implantarà una marquesina d’autobús i un panell lateral a l’avinguda de Madrid, al barri de Vilardell. Una de les darreres actuacions que figuraven en aquest programa d’inversions als districtes de l’any passat ha estat la instal·lació de 15 tanques per protegir determinades bateries de contenidors a Can Palet de Vista Alegre, ja que són dissuasòries pels porcs senglars. La inversió realitzada ha estat de 18.157,04 euros.

Contenidors tombats al carrer Vista Alegre amb Mussol | AV Can Palet de Vista Alegre

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa