MónTerrassa
Més seguretat a la passarel·la de vianants de Doctor Robert de Terrassa
El pont de fusta es troba tancat al pas
El pont de fusta es troba tancat al pas | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

La passarel·la de vianants que hi ha sobre la bassa de la plaça del Doctor Robert està vivint una renovació profunda. L’Ajuntament de Terrassa ha iniciat una actuació per tal de posar solució a les deficiències que s’havien reproduït en els darrers anys. Durant aquesta actuació, que s’emmarca dins el programa Terrassa Barris en Marxa de millora de l’espai públic, s’intervindrà tant sobre l’estructura metàl·lica com sobre el paviment de la passarel·la. El terra del pont estava originalment format per travesses de fusta, que tenien una alta exigència de manteniment perquè sovint es feien malbé i podien, fins i tot, generar problemes de seguretat.

De la mateixa manera, amb el pas del temps l’estructura metàl·lica també ha acabat presentant desperfectes. Algunes parts d’aquest bastiment estaven rovellades, fet que a la vegada dificultava les feines de reparació. Amb l’actuació que s’està duent a terme se substituiran les travesses de fusta que formen el terra per planxes metàl·liques, que garanteixen una major estabilitat i faran que el paviment presenti una major uniformitat. A més, el manteniment d’aquest material és més barat i més senzill. D’altra banda, tota l’estructura metàl·lica es canviarà, encara que es mantindran els pilons que serveixen actualment de fonaments del pont.

Està previst que aquestes actuacions es perllonguin durant sis setmanes. Els treballs han estat encarregats a l’empresa Metaltecnic Egara, SL, i compta amb un pressupost de 12.461,61 euros (IVA inclòs).

Comentaris

  1. Icona del comentari de: CarlesViS a desembre 13, 2017 | 22:04
    CarlesViS desembre 13, 2017 | 22:04
    Però no fa poc ja van reparar per substituir les travesses?? podeu confirmar-ho gràcies

Nou comentari

Comparteix