MónTerrassa
Més espai per a vianants i ciclistes al barri de Roc Blanc

Aquesta setmana, s’han donat a conèixer tres projectes, previstos als barris de Can Palet, Roc Blanc i Sant Llorenç per pacificar el trànsit i millorar la seguretat viària. En tots els casos, l’Ajuntament ha treballat conjuntament amb les respectives associacions veïnals els projectes, que ja es poden consultar a la web municipal. Properament, els tres projectes també s’exposaran durant dos mesos,a la plataforma Participa Terrassa amb l’objectiu que la ciutadania els pugui consultar i valorar.

Al barri del Roc Blanc, també amb l’objectiu de pacificar el trànsit i guanyar més espai per als vianants, es proposa un projecte de millora de la mobilitat que té la seva actuació principal al carrer de Carrasco i Formiguera. Aquest vial, ara de dos sentits, es convertiria en un carrer de sentit únic, on s’habilitarà un nou carril bici/VMP i també s’ampliarà l’espai per a vianants en calçada per a vianants.

Els carrers de Sant Lluís i de Calderón de la Barca canviaran de sentit de circulació i es crearan nous carrils bici/VMP en el sentit contrari. D’altra banda, es faran accions per pacificar el trànsit, per promoure la cohabitació entre cotxes, bicicletes i VMP, i per facilitar la connexió el barri amb altres zones de la ciutat en bicicleta i VMP.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa