MónTerrassa
El Mercat de Sant Pere no perd “la il·lusió” malgrat el coronavirus
  • CA
Mercat del Triomf | Alba Herrera

!--akiadsense-->

El Mercat de Sant Pere o del Triomf de Terrassa, continua amb plena activitat malgrat el confinament i la crisi del coronavirus. En un moment en què la majoria d’egarencs només poden sortir de casa per anar a comprar aliments, des de la plaça de Dalt recorden que no només hi ha oberts els supermercats o grans superfícies sinó que els mercats municipals ofereixen el mateix servei que sempre, amb l’aposta per productes frescos i de proximitat. “Estem vius”, clama el president de l’Associació de Paradistes Ignasi Torras a Món Terrassa.

“Al Mercat de Sant Pere tots els paradistes tenim obert tots els matins, amb els horaris continuats que fem habitualment. Només tanquem a les tardes. I continuem oferint el mateix servei de sempre, amb la mateixa qualitat i oferta”, subratlla Torras. Per combatre la por als contagis, des de l’equipament aposten per una opció segura i ràpida: trucar per encarregar la compra, i en circumstàncies especials i amb certes dificultats, fer lliurament a domicili gràcies a l’organització entre paradistes per preparar comandes conjuntes.

Sobre l’hàbit de compra, el president del Mercat de Sant Pere manifesta que han notat canvis amb el confinament. Com està passant també a botigues o a l’altre Mercat de la ciutat, els clients no venen tan sovint com ho feien abans però sí que fan compres més grans, compres per tota una setmana, “i molt realista, de necessitats diàries”, explica. Torras explica que és en moments com aquests que s’han adonat que “estem molt arrelats al barri, però també a la ciutat, estem molt contents perquè també ve gent que viu en una zona més allunyada i que ha de venir expressament al Mercat”. Des dels paradistes afronten aquesta crisi amb incertesa però també “amb il·lusió” de poder oferir un servei primordial i bàsic als egarencs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa