MónTerrassa
Menjadors Compulsius Anònims, opció per a qui té problemes
  • CA
d

!--akiadsense-->

A la demarcació de Barcelona funcionen vuit grups de Menjadors Compulsius Anònims, que sessionen amb regularitat i on es reuneixen les persones que tenen un problema amb la seva manera de menjar.

Menjar Compulsivament és una malaltia; és una addicció com pot ser-ho l’alcoholisme i /o la drogoaddicció. Tot i que no és pot guarir, si que es pot aturar. Els membres de l’Associació s’ajuden compartint “la força, experiència i esperança. El proposit principal de la Comunitat és deixar de menjar compulsivament i portar el missatge a tots aquells que estan patint amb el menjar, ja sigui per excés o per defecte”.

Menjadors Compulsius Anònims oferirà una reunió d’Informació pública per a tothom que estigui interessat, el dimecres 13 de febrer a les 17,30 hores, al carrer Campany, 38, de Sabadell.

Membres d’OA informaran de l’Associació i compartirán les seves experiències personals i contestaran a les preguntes que se’ls vulgui fer. La germandat no té ànim de lucre i es manté amb les pròpies contribucions voluntàries. No hi ha quotes ni honoraris. “No som cap club de dietes i no ens involucrem en els aspectes mèdics de la salut; és més, ho enfoquem complementant les cures mèdiques”.

página web www.oacatalunya.org

telèfon 619 857 915

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa