MónTerrassa
Menja botifarra terregada, té gust de Terrassa

La Botifarra Terregada s’inspira en un plat típic de la cuina terrassenca de principi del segle XX, la Terregada, que consistia en sang i menuts guisats. Aquest plat rebia el nom per l’aspecte semblant a la terregada: els petits fragments restants del carbó. Elaborada amb menuts de porc, ceba, tomàquet, all, ametlla, vi ranci, sal i pebre negre. És un embotit totalment natural, sense cap additiu (ni colorants, ni emulgents, ni potenciadors, ni antioxidants). Es pot menjar freda com a embotit, en amanides, entrepans o amb pa amb tomàquet, o passada per la paella amb oli d’oliva verge extra i servida sobre pa torrat i una punteta d’all-i-oli, o acompanyant unes mongetes del Ganxet. Es pot trobar als mercats municipals i a les botigues especialitzades. Resulta una botifarra cuita molt diferent a les altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa