MónTerrassa
Melcior, Gaspar i Baltasar reben la vara de la ciutat i són els Reis
  • CA

Cap a les vuit tocades han arribat els Reis al Raval de Montserrat, amb Melcior el primer. La Cavalcada ha començat a les sis de la tarda, i ha avançat prou de pressa entre milers i milers de persones que han volgut viure una nit màgica i força freda. Un ampli seguici de patges, carrosses i bandes musicals han acompanyat Melcior, Gaspar i Baltasar en el seu recorregut. A quarts de nou encara continuava arribant el seguici. Gaspar, a un quart i cinc, i Baltasar a dos quarts en punt. Ses Majestats han aparegut cansades de repartir tones de caramels a la mainada i als més grans. Aquest any, a més de les tradicionals bosses, s’havis gent amb paper en forma de con, amples per dalt per a poder recollir tot el que oferien els tres Reis, plens de força i energia. La rua ha mobilitzat 1.500 persones i s’han llançat 14 tones de caramels. Com l’any passat, no hi han participat els cavalls.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de portaveus dels grups municipals i de membres de la Corporació Local, ha rebut Ses Majestats a l’escenari i ha lliurat de manera simbòlica al Rei Melcior la vara de la ciutat. Un cop acabat el castell de focs, l’alcalde ha convidat els Reis i el patge Xiu-Xiu a entrar a l’Ajuntament, on també els han rebut la resta de membres del Consistori.

Ballart els hi ha dit que nens i nenes s’han portat bé i han ofert les cartes als emissaris i patges. L’alcalde ha demanat joguines educatives i no bèl·liques i que reparteixen pau, amor i drets en una ciutat “plural i diversa, de convivència”.

El seguici ha sortit de la Plaça del Doctor Cadevall i ha passa per: C. del Forn, C. de la Unió, C. d’Iscle Soler, Rambla d’Ègara, Pg. del 22 de Juliol, C. del Nord, C. de la Societat, Pl. de la Creu Gran, C. de la Creu Gran, C. de Sant Antoni, Pl. del Doctor Robert, Pg. del Comte d’Ègara, C. de la Font Vella. I amb arribada al Raval de Montserrat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa