MónTerrassa
La Medicina del Son d’AdSalutem Institute al servei dels pacients d’Àptima Centre Clínic

Àptima Centre Clínic posa en marxa una nova Unitat del Son a través d’una aliança amb Adsalutem Institute, centre fundat pel Dr. Antoni Esteve l’any 2018, especialitzat en la medicina del son i referent a nivell estatal. La nova Unitat del Son està formada per un equip d’especialistes que treballen de forma multidisciplinària i coordinada per abordar els principals trastorn del son -síndrome d’apnees-hipoapnees del son (SAHS), insomni, síndrome de les cames inquietes (RLS/SPI), trastorns del ritme circadià del son, parasòmnies, excessiva somnolència diürna (ESD), trastorns del son infantil, etc- amb especial atenció als pacients amb patologies associades i de gestió complexa.

La vídeo polisomnografia nocturna (VPSG), la poligrafia respiratòria nocturna (PRN) o els tests de latències múltiples, de manteniment de la vigília, d’immobilització suggerida o de secreció de la melatonina -entre altres- són algunes de les proves diagnòstiques que ofereix la nova Unitat del Son d’Àptima. El model assistencial, pioner i exclusiu d’AdSalutem Institute i Àptima Centre Clínic, proporciona als pacients la possibilitat d’obtenir un diagnòstic, tractament, monitorització i seguiment personalitzat del seu trastorn del son, contribuint a la recuperació de la salut i la millora de la qualitat de vida.

L’esmentat model permet realitzar un diagnòstic ràpid i precís dels trastorns de son, així com facilitar solucions mèdiques individualitzades i compromeses per a cada pacient. En conseqüència, mitjançant l’esmentat acord, el lideratge d’AdSalutem Institute en l’àmbit de la Medicina del Son revertirà sens dubte en la salut i la qualitat del son dels pacients d’Àptima Centre Clínic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa