MónTerrassa
Nova edició del cicle Òpera als parcs naturals
  • CA

El dissabte, 22 d’octubre de 2022, engega una niva edició, la sisena, del cicle de concerts gratuïts Òpera als parcs, organitzat per la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, amb un recital al Centre Cívic Evaristo de la Torre del Pont de Vilomara i Rocafort, al Parc de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

El recital, que començarà a les vuit del vespre (les 20.00) i porta per títol L’amor calidoscòpic, anirà a càrrec d’Enric Colomer, que estarà al piano i les veus de la soprano Romina Krueger i el tenor Facundo Muñoz. És una gran oportunitat per combinar la música amb els espais verds, amb els pulmons i el patrimoni que tenim a tocar de casa. Són dos joies que acaben en una simbiosi perfecta. I que ajuden a conèixer i difondre l’òpera i, alhora, acostar més a la ciutadania la bellesa natural.

Un total de sis concerts en tot el cicle que s’ha programat

El cicle Òpera als parcs oferirà un total de sis concerts, dos dels quals aquest any 2022, el primer aquest del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i el segon, el diumenge 27 de novembre al Teatre la Bòbila, de Sant Pere de Ribes, al Parc del Garraf, titulat “Per qui i per què brindem”. Dos concerts que volen ser mostra de bel canto sobre temes més universals com son l’amor l’enyor, la passió i l’amistat.

Fer arribar i difondre expressions culturals als espais naturals protegits

Òpera als parcs té com a objectiu fer arribar i difondre expressions culturals als espais naturals protegits que formen part de la Xarxa de Parcs Naturals. Els recitals connecten l’òpera amb la natura i la fan arribar al gran públic i a poblacions amb menys habitants. Són gratuïts i amb entrada lliure fins a completar l’aforament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa