MónTerrassa
L’hivern arriba a Terrassa de cop i sense avisar

Baixa la temperatura a partir de divendres. Durant el cap de setmana, la temperatura podrà ser fins i tot més baixa que la mitjana climàtica per aquestes dates. Amb l’arribada de sistemes frontals que ens fan parlar de fred, vent i neu a partir de divendres a algunes comarques de Catalunya. Ambient hivernal a l’alta muntanya, i nevada sobretot a l’Aran i l’alt Pallars.

A Terrassa notarem, i molt, la davallada de les temperatures. Sembla que ara sí que podem deixar ja la mànega curta a casa i treure de l’armari el que fa un any que teníem guardat. El fred ha trigat a arribar, però quan ho fa, ho fa bé. Aquest dijous 17 de novembre de 2022 encara tindrem un termòmetre que ens marcarà en els moments centrals del dia per sobre dels 20 graus. Tanmateix, molt allunyants del que estàvem acostumats. No es passarà dels 22, a les tres de la tarda. I cap a primeres hores de la nit ha veurem algun 12.

Les temperatures cauen en picat divendres

Només és un petit avís del que ens espera divendres. Fred de veritat, d’hivern. Ja ens podem tapar, a casa i al carrer. Les màximes no passaran dels 14 graus, i les mínimes baixaran ja fins als 7. De mica en mica, la situació anirà a més. I divendres, un apunt, entre les 11 del matí i les cinc de la tardas poden caure algunes gotellades. Res important però un petit respir, molt petit, en aquests temps de sequera extrema. Tot l’episodi ni sumarà més d’un litre per mnetre quadrat.

El dissabte 19, el fred premerà encara més. Si bé les màxims rondaran els 1,4 graus, les mínims s’enfonsaran fins els 4. Una situació que no canviarà com a mínim durant una setmana a la capital del Vallès Occidental.

Avui a Catalunya tindrem més núvols i arribarà precipitació feble durant la tarda a l’oest del país. La temperatura diürna pujarà, per baixar de forma contundent divendres

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa