MónTerrassa
El col·lectiu ecologista Greenfluencers arriba a Terrassa
  • CA

El divendres 11 de novembre de 2022 a les set de la tarda tindrà lloc a l’Ateneu Candela l’esdeveniment de presentació del col·lectiu ecologista #Greenfluencers Terrassa. Serà un acte obert a tota la ciutadania i està enmarcat dins del programa d’activitats de la Terrassa Cooperativa, tot sent una de les 35 activitats que s’ofereixen durant el mes de novembre a la capital del Vallès Occidental.

El col·lectiu va néixer el 2021 d’un dels projectes internacionals de la Víbria Intercultural, entitat en la qual s’empara. Durant l’any i mig de durada del projecte europeu Greenfluencers, es van dur a terme moltes activitats de sensibilització ambiental a nivell local, a través d’un grup de joves de la ciutat interessats pel medi ambient.

Quan el projecte europeu va arribar a la seva fi aquest darrer estiu, el grup de joves continuava tenint moltes ganes de seguir fent accions en el marc local. Per això van decidir centrar-se en Terrassa i donar forma als seus objectius i valors propis per continuar la seva activitat, i engegar-la amb més força, aquesta vegada com a Greenfluencers Terrassa

L’acte comptarà amb la benvinguda institucional del Regidor de Medi Ambient, Carles Caballero i, seguidament, serà conduït per les persones impulsores de #Greenfluencers Terrassa, que explicaran els seus objectius i d’on surt la iniciativa i parlaran de despertar consciència sobre l’emergència climàtica mitjançant accions de sensibilització.

Durant la presentació tindrà lloc el llançament del seu vídeo promocional, en el qual hi han participat terrassencs i terrassenques, així com l’alcalde de Terrassa Jordi Ballart Pastor.

Tota la informació de l’acte i les properes activitats del #Greenfluencers Terrassa es poden seguir al seu compte d’Instagram @greenfluencers.terrassa.

Joves que s’organitzen per l’emergència climàtica

Objectiu: Presentar el nou col·lectiu ecologista “Greenfluencers Terrassa” pertanyent a l’associació Víbria Intercultural, format per joves. Donar a conèixer els objectius i valors del col·lectiu i el seu vídeo de presentació.

Contingut: A l’acte conduït per les persones impulsores de Greenfluencers Terrassa, explicaran els seus objectius i d’on surt la iniciativa, de treballar per despertar consciència sobre l’emergència climàtica mitjançant accions de sensibilització. Durant la presentació, faran el llançament del seu vídeo promocional.

Organitza: La Víbria Intercultural.

La Víbria

Terrassa Cooperativa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa