MónTerrassa
S’amplien les hores d’accés a l’aigua a Vacarisses

Vacarisses amplia a partir d’aquest divendres, 27 de maig, les hores d’accés a l’aigua potable. Així, els nous horaris seran de 6 a 10 del matí, i de sis de la tarda a les 12 de la mitjanit. La resta del dia no hi haurà aigua. El govern de Vacarisses alerta que la durada d’aquesta ampliació estarà “condicionada” pel manteniment “d’un consum moderat d’aigua i la quantitat actual que està aportant Mina. Aigües de Terrassa”.

Durant les hores que no hi ha aigua i per a qui ho necessiti, es poden fer ús de les cubes instal·lades a la Plaça Joan Bayà, local de l’AAVV de Torreblanca II i camp de futbol de Can Serra. Així com als dipòsits de la Plaça de l’Església de Torreblanca I i entrada d’El Fresno. Recordem que les urbanitzacions de La Creu, Els Caus, El Ventayol, La Farinera i El Palà no es veuen afectades per aquesta mesura, ja que no s’abasteixen d’aigua municipal.

S’aprova una estació de bombeig a Els Caus

D’altra banda, aquest dijous va tenir lloc el ple municipal del mes de maig. En el darrer punt de l’ordre del dia a l’Ajuntament de Vacarisses va entrar per urgència un punt relacionat amb la situació actual de sequera. Es tracta de la instal·lació d’una estació de bombeig a Els Caus perquè, especialment la part alta de la urbanització i el carrer de la Corba, no es quedin sense aigua.

Amb una vigència de 25 anys, es preveu que aquesta estació també ajudi en la situació actual d’emergència, evitant problemes en el subministrament si Mina, Aigües de Terrassa, aporta més volum d’aigua a altres zones de Vacarisses. L’objectiu és evitar que la part alta de la urbanització es quedi sense subministrament, sobretot en la situació actual d’emergència i preveient l’aportació de Mina, Aigües de Terrassa, a la resta de Vacarisses.

El punt va ser aprovat per unanimitat de tots els grups municipals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa