MónTerrassa
Torna a estar activa la línia M12 del Bus Parc a Sant Llorenç

Des d’aquesta setmana s’ha reprès el servei de la línia M12 del Bus Parc de Sant Llorenç del Munt i l’Obac entre Terrassa-Rellinars-l’Obac-Castellbell i el Vilar, com a servei a demanada els caps de setmana i festius. El transport a la demanda és un servei públic que té un recorregut i uns horari establerts, però que només es presta si abans s’ha reservat, per la qual cosa no funciona si no hi ha reserves, amb el consegüent estalvi de recursos i emissions.

Els usuaris que estiguin interessats a utilitzar aquesta línia els caps de setmana i festius caldrà que, en primer lloc, es descarreguin l’app gratuïta al web “El meu bus DX”, disponible per a Android i iOS. Per reservar el trajecte, hauran d’escollir la parada d’origen i el destí i seleccionar la data i l’hora. Tot seguit, l’usuari rebrà un QR que és el que haurà de mostrar al conductor quan pugi a l’autobús. Les reserves via app es poden fer fins a una hora abans del servei.

La línia M11 es manté

A banda de l’app o web, també és possible reservar de dilluns a divendres feiners entre les 8 i les 17 h trucant al telèfon 937 780 088. La reserva és gratuïta i, un cop a l’autobús, caldrà validar el títol integrat o bé pagar el servei en efectiu. Els dies feiners, la M12 – Terrassa – l’Obac – Rellinars – Castellbell i el Vilar funciona com a línia regular.

L’altra línia de Bus Parc al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, la línia M11 – Terrassa – coll d’Estenalles – Mura / Talamanca continua oferint servei regular els festius i caps de setmana. Tota la informació sobre les línies, parades, horaris, preus i itineraris per fer a peu des de les parades de les dues línies del Bus Parc de Sant Llorenç del Munt i l’Obac es pot consultar a la pàgina web del Bus Parc Sant Llorenç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa