MónTerrassa
El ‘Me Too’ a la jornada contra la violència de gènere a Mútua
x
El cartell de les jornades en contra de la violència masclista | MÚTUA DE TERRASSA

El proper dijous, 14 de març, se celebrarà -a l’edifici docent de MútuaTerrassa– la novena edició de la jornada anual sobre violència de gènere MútuaTerrassa, enguany sota el títol “Violència sexual: jo també”. Està organitzada per la Comissió per a l’eradicació de la Violència de Gènere de l’entitat i es focalitzarà en el moviment “Me too”, una plataforma de denúncia a l’assetjament i la violència sexual i promoguda internacionalment a nivell viral.

La inauguració, prevista a les 9h, anirà a càrrec de la Dra. Teresa Clanchet, cap del Procés d’Atenció Ambulatòria de l’Àmbit de Servei Assistencial de MútuaTerrassa i la Dra. Olga Casado, presidenta de l’esmentada comissió. En aquesta edició s’han programat dues taules rodones. En el marc de la pregunta “Violència sexual: què entenem avui?”, la primera abordarà aquesta temàtica i serà moderada per la Dra. Teresa Mur, metgessa de família del CAP Terrassa Sud. La taula contempla tractar aspectes com la situació legal actual a la violència sexual, l’oci i la violència sexual a Catalunya així com la prevenció de la violència sexual en dones amb situació de vulnerabilitat.

Sota el títol “Violència sexual: com responem?”, la segona tractarà sobre el programa de prevenció i intervenció de víctimes d’una agressió sexual recent així com l’abordatge psicològic d’un cas d’agressió sexual recent. En aquest cas la moderarà la Dra. Casado. La lectura del poema “Es una nina”, a càrrec de la cantautora i educadora social Sra. Mabel Flores, posarà el punt i final a les taules. A les 13.30h es durà a terme la cloenda oficial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa