MónTerrassa
La 14 notícia més llegida a Món Terrassa el 2018
  • CA
Matraca imitant el gest del fotògraf que el retrata | Cristóbal Castro

Joan Carles Ciurana i Eixarch “Matraca” ens ha deixat a l’edat de 55 anys (Terrassa, 25 de juny de 1962). Era un dels personatges més estimats de la nostra ciutat, àmpliament reconegut per a la ciutadania per la seva personalitat excèntrica, que sortia de la norma i que el feia entranyable, dins de la seva peculiar manera d’entendre la vida i el món. La notícia l’ha avançat aquest matí el periodista de Canal Terrassa Quico Simó en una piulada a Twitter.

Una de les seves darreres aparicions oficials va ser el juny de l’any passat, quan va ser la imatge del cartell de l’Espai Vapor dins del programa de la Festa Major. El seu vídeoclip animant als egarencs a acostar-se a la zona de concerts va ser tot un fenòmen i es va convertir en viral.

L’estrafolari pintor i creador artístic va ser reconegut com a Caprgròs de l’Any el 2001.

Món Terrassa ha passat per casa seva aquest migdia, al carrer de Nicolau Talló, cantonada amb Salvà, i ha parlat amb els veïns, que s’han mostrat sorpresos. Sí que han explicat que ahir a la tarda, cap a les quatre al seu domicili s’hi va presentar efectius de la policia i d’emergències i que finalment se’l van endur a un centre sanitari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa