MónTerrassa
El matí estarà marcat per les ratxes fortes de vent

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís de situació de perill per vent fort. La sitiuació es pot allargar fins a les 12 de migdia.

Llindar que es pot superar: Ratxa màxima > 20m/s

Bufarà vent de component oest. Al Pirineu i al massís del Port el llindar d’avís se superarà a cotes elevades.

S’espera precipitació al vessant nord del Pirineu tota la jornada. Fins a mig matí també se n’espera de forma més aïllada a la resta del terç nord i no es descarta a la resta del terç oest. Serà d’intensitat feble en general, localment moderada al vessant nord del Pirineu durant la primera meitat del dia. Acumularà quantitats de precipitació entre inapreciables i minses en general, tot i que al vessant nord del Pirineu seran poc abundants o localment abundants. La cota de neu se situarà entre els 800 i els 1.000 metres, tot i que localment serà més baixa en algunes fondalades de l’interior del terç nord fins a mig matí. Al llarg de la tarda baixarà fins als 600 metres al vessant nord del Pirineu.

Cel entre mig i molt ennuvolat, o puntualment cobert, fins a mig matí i entre poc i mig ennuvolat per franges de núvols alts i mitjans a partir de llavors, amb núvols més abundants a la meitat nord del territori. Independentment, el cel estarà cobert o molt ennuvolat al vessant nord del Pirineu al llarg del dia.

Nou comentari

Comparteix