MónTerrassa
S’introdueixen canvis en l’aparcament de Les Martines
  • CA
Mapa amb les afectacions

!--akiadsense-->

L’Associació de Les Martines de Terrassa s’han reunit recentment amb diversos regidories per tal de configurar la nova disposició de l’aparcament al districte 9. Després d’una proposta inicial en què es va posar sobre la taula diverses problemàtiques en carrers concrets, els veïns van voler fer una contraproposta amb matisos, finalment s’han acabat aprovant diverses modificacions dins del pla inicial, i s’han refusat d’altres que volien anar més enllà.

En un primer moment, des de l’AV s’ha posat de manifest a través de les xarxes socials que “els canvis proposats continuen sense donar resposta al problema d’aparcament, manté en tot la seva proposta inicial, rebutja les nostres propostes i únicament accepta la d’habilitar l’aparcament al carrer Camí del Senglar, un carrer ample però molt curta que només afegeix 5 aparcaments en comparació a tots els que se’ns treu amb el fet de prohibir aparcar damunt de les voreres i als dos costats del carrer Ca SantFeliu”, lamenten.

Tanmateix, després de parlar amb Món Terrassa, l’entitat ha matisat que “estem contents perquè el que es va proposar en un inici després de la presència de diversos tècnics i regidors al barri s’ha acabat fent. És cert que després es van demanar més coses i que aquestes no s’han tingut en compte, per un tema d’inversió, però el llistat inicial s’ha complert”, subratlla Isabel Priego, membre de la junta de l’AV. “En d’altres casos ens hem trobat amb problemes, però en el tema de l’aparcament, des de l’Ajuntament s’ha col·laborat per trobar una solució”, sentencia.

D’aquesta manera, la proposta final de l’Ajuntament es resumeix en:

– mantenir carrers d’un sol sentit

– mantenir aparcament a un sol costat però rebutja aparar damunt de les voreres

– mantenir la prohibició d’aparcament a les cantonade

– accepta aparcament al carre Camí del Senglar

– rebutja aparcament al final del carrer Sant Feliu

– rebutja obertura del cami real que connecta Can Sant Feliu amb Mas Branca

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa