MónTerrassa
Marta: “El procés de curació serà llarg; si fos Walking Dead començaria la segona temporada”
  • CA
sss

!--akiadsense-->

La Marta, la jove de Terrassa resident als Estats Units que va patir un accident greu que li va causar cremades greus a la cara i als ulls escriu a Instagram: “El procés de curació serà llarg; perquè us feu una idea, si això fos The Walking Dead ara estaríem començant la segona temporada. En cas que tot surti bé i pugui recuperar la vista, el temps previst seria entre un i dos anys.

La jove diu: “Somio en capbussar-me a l’aigua sense por que en facin mal els ulls, i sentir la sal en les meves pestanyes. Somio en mirar el sol directament i sentir la calor en les meves parpelles. Somio presenciar les entranyables situacions entre persones que ens regala la quotidianitat del carrer. Somio en parlar l’idioma de les mirades amb els meus més propers. Somio en mirar als ulls en David i espiar-lo mentre dorm. Quan somio amb la meva antiga independència i la meva vida passada m’envaeix la tristesa i em sento molt desgraciada. Però quan penso en tot el que puc fer i en què hi ha gent somiant amb aquestes coses em sento afortunada. Com ja us vaig dir, ben aviat anirem a Barcelona per romandre-hi un parell de mesos. Vaja, que aquí la senyora Marta haurà de practicar la seva poca paciència”.

La Marta ha penjat un altre dels vídeos que la seva mare em va agafar d’incògnit on “surto ballant i fent el ximple a la platja. Em van dir que no hi havia roques ni persones i no us podeu imaginar la llibertat que vaig sentir sense por de xocar amb res ni ningú. Com caminar per primera vegada. No tinc paraules per agrair a tots els que d’alguna manera m’esteu acompanyant en aquesta dura marató; de donants, a gent que va compartir, i gent que deixa comentaris preciosos”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa