MónTerrassa
Marta Pérez dona pautes i eines sobre l’educació conscient
  • CA
Marta Pérez ha ofert una xerrada sobre educació a pares i mares
Marta Pérez ha ofert una xerrada sobre educació a pares i mares | Cedida

!--akiadsense-->

Una vintena de persones han participat a la xerrada-col·loqui sobre l’educació conscient que ha tingut lloc aquest dimecres a la Biblioteca del Districte 4. Sota el títol “Els millors pares i mares del món sense haver de ser perfectes”, s’ha abordat la importància de l’educació conscient i es van oferir pautes i eines d’utilitat per acompanyar als fills en les diferents etapes del seu desenvolupament i per fer front als principals reptes d’avui en dia.

L’activitat, adreçada a pares, mares i professionals de l’educació, ha estat conduïda per Marta Pérez, treballadora social especialitzada en intel·ligència emocional i fundadora de personalMENT (www.personalment.net), un projecte que col·labora amb escoles i entitats amb el propòsit l’ajudar a ser la millor versió d’un mateix a partir del desenvolupament de les competències emocionals.

La conferència, gratuïta i oberta a tota la ciutat, s’emmarca dins les activitats i tallers que el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Terrassa ofereix dins la Guia d’Activitats per a famílies 2020.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa