La Marta continua la recuperació de les ferides als ulls

La Marta continua la recuperació de les ferides als ulls | Cedida

La Marta continua la recuperació de les cremades que va patir en els dos ulls com a conseqüència d’un accident a casa. Aquest dilluns ha actualitzat el seu perfil al web on va iniciar la campanya de mecenatge -i amb la qual va recollir gairebé 250 mil euros- per poder sotmetre’s al tractament i operacions necessàries als Estats Units, lloc on resideix.

El missatge diu així:

Hola guap@s,

Aquestes dues últimes setmanes han estat molt dures. Encara que ser fort també és això, acceptar que no sempre podem ser-ho. Volia explicar-vos una cosa / joc que faig perquè les coses surtin al meu favor; jo en dic gafar la llei de murphy. Un exemple: que tens visita al metge? Vés al bany. Creu-me que t’atendran just quan tanquis la porta del lavabo.

Per això volia compartir amb vosaltres una mala notícia que em van donar, a veure si entre tots la gafem i a la fi acaba no passant. Des del principi vaig saber que l’ull dret havia patit més danys i estava molt més enrere en la cursa. Jo no he perdut encara l’esperança en aquest ull perquè segueixo veient llums i ombres, però després de l’operació fa dues setmanes em van informar que hi havia una gran probabilitat que s’acabés atrofiant i en algun moment deixés de funcionar.

Demà em posen a dormir una altra vegada i durant l’operació, entre altres coses, em faran una ecografia ocular i em donaran més informació sobre el germà rebel. El tractament a mig termini es decidirà en funció dels resultats.

Des de fa un parell de dies tinc molta més energia i em noto més com la veritable jo. En part perquè dilluns vinent arribarà una sorpresa de Barcelona, i fins aquí puc llegir, que no vull gafar-ho. Encara que no us conegui a molts de vosaltres, us envio tota la meva energia i una abraçada virtual, sobretot a la gent amb llargs processos mèdics. Ningú sap de la vostra lluita interna i això és el que us fa veritables guerrers.

Envieu-me bones vibracions, molt d’amor per a tots”.

Nou comentari