MónTerrassa
Una estrella de Hollywood, nova víctima d’assetjament sexual: “Diversos directors m’han demanat fer coses”

L’estrella de Hollywood Marion Cotillard ha estat l’última famosa en revelar que ha patit assetjament sexual. Ho ha fet en una entrevista molt sincera a Léa Salamé, una conversa que la francesa ha aprofitat per revelar haver estat víctima de diverses agressions: “Vaig treballar amb Harvey Weinstein diverses vegades, però no em va fer cap proposició. Ara bé, sí que vaig ser víctima de les agressions d’altres homes del món audiovisual… Com ens ha passat a totes les actrius, crec”.

“Jo sabia protegir-me prou per no sortir malament, però és cert que en molts càstings em van demanar fer certes coses. Entenc que en la meva feina he de transmetre desig i que pot arribar a ser ambigu… però no era normal”, reflexiona ara.

Marion Cotillard va ser una de les actrius citades a declarar en el judici contra el director francès Jean-Claude Brisseau. Allà el va acusar d’obligar-la a acariciar-lo en el càsting per poder aconseguir un paper. Unes situacions que ara denuncia públicament: “Estem veient els inicis d’una vertadera revolució en el cinema i altres mons. Adèle Haenel, una de les principals abanderades, és molt poderosa i sempre evoca aquests botxins que ataquen les dones sense jutjar, només amb humanitat”.

Marion Cotillard, en una festa / Europa Press

Una altra actriu famosa que se suma a la llarga llista d’assetjades per directors de cinema.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa