El cuiner Marc Ribas muntarà un bon pollastre a Joc de Cartes en l’edició d’aquesta setmana. El xef de Terrassa fa un recorregut aquest dimecres 6 d’octubre a les 22.51 per la comarca del Baix Llobregat amb el seu programa que recorre la gastronomia catalana en forma de concurs. I per què el titular d’aquesta notícia? Perquè Marc Ribas se anirà a restaurants que cuinen un dels productes estrella, el Pollastre Pota Blava, cuidat amorosament pels criadors, creix a l’aire lliure i se li dóna una alimentació a base de productes naturals.

La IGP garanteix la seva qualitat. Joc de Cartes promet emocions, sorpreses fortes i, de ben segur, enfrontaments entre els participants. Guanyar representen un premi de 5.000 euros, però també una gran crida i una publicitat extra per l’establiment. El pollastre Pota Blava és un aliment de gran qualitat, de carn fina i melosa, de sabor intens, de gust persistent en boca. Un sabor que evoca els pollastres d’abans. Els animals estan alimentats amb un pinso més de 65 % de cereals. La duració mínima de la seva criança és de 90 dies. Una carn rica en proteïna i amb poc contingut en greixos

Entre qui serà l’enfrontament d’aquesta setmana? On anirem? Què veurem? Tres restaurants del Prat i un de Cervelló.

La primera visita serà a la Masia Sánchez-Casal, amb Sergi Bonillo, director de serveis d’un restaurant ubicat dins d’un club esportiu. La següent parada es farà a un lloc ben diferent, la Masia Can Guitart Vella Cervelló, un restaurant amb més de 70 anys d’història i codirigit des de fa gairebé 2dosanys pel Daniel Pairada i el seu soci.

El tercer àpat, en un entorn tambe diferent el Cèntric Gastrobar, regentat per la Susana Aragón o, com se la coneix a la zona, la Xef Pota Blava. I es tancarà al Cafè de l’Artesà, el restaurant del teatre centenari del mateix nom, que porta Lluís Aguado.

Comentaris

    Ana María palleja Octubre 10, 2021 | 22:47
    Bona tarde soc una seguidora del programa,crec que no es tens juts Crec que tots els restaurants aurian de cuinar el mateix plat,a les hores es valoraría quin es el millor I quan un valora el millor restaurante,es per el menjar ,no per decoraci de sala,cuina etc Salutacions k fins el próximo capitolio Ana

Respon a Ana María palleja Cancel·la les respostes