Els cinc primers candidats de la CUP
Els cinc primers candidats de la CUP | cedida

!--akiadsense-->

La CUP ha aprovat avui les persones que encapçalaran la llista electoral. En una Trobada Oberta realitzada a la BauHouse, on s’han aplegat unes 40 simpatitzants, s’ha aprovat per unanimitat les primeres 5 candidates de la llista cupaire a les eleccions municipals del 26 de maig.

Marc Medina, actual regidor al consistori, obrirà la llista. Es dona continuïtat així a una legislatura en la que la CUP es va estrenar l’any 2015, posant sobre la taula debats com el paper de la Policia Local, la proliferació de grans supermercats, l’aposta per l’Economia Social, el foment de la Mobilitat sostenible, l’accés a l’habitatge i l’aturada dels desnonaments.

L’acompanya la militant feminista Maria Cardona, que en aquests moments es troba treballant activament en la preparació de la Vaga feminista del proper 8 de Març. Nascuda a Eivissa fa 34 anys, és professora d’anglès i actualment treballa a una llibreria independent de Terrassa.

Els següents en la llista són Assumpció Solé (3er) i David Iglesias (4t), ambdós activistes dels CDR dels seus barris. Aquest primer bloc inicial es tanca amb Montse Garcia, incansable activista per l’accesibilitat de les persones amb mobilitat reduïda i capacitats diverses.

La Comissió de Llistes de la CUP ha fet aquesta proposta tot responent a la diversitat intergeneracional, amb perfils més joves i d’altres més veterans; a més a més situar clarament l’activisme feminista com a eix vertebrador de la llista. També hi són presents membres dels CDR.

Candidats

Número 1 | Marc Medina

Terrassa, 29 anys. Actual regidor de la CUP a l’Ajuntament, ha estat professor de matemàtiques a un IES públic de Matadepera. Membre de la Cooperativa agroecològica de l’Atzur. Enèrgic defensor de la municipalització de l’Aigua. Aficionat a la muntanya.

Número 2 | Maria Cardona

Eivissa, 34 anys. Amb estudis en Filologia Anglesa, Cardona ha treballat al sector turístic eivissenc i com a professora d’anglès. Actualment la podem trobar a una llibreria independent de Terrassa. Militant de Rudes Rebels i del moviment feminista de la ciutat, en la qual es va establir fa 6 anys.

Número 3 | Assumpció Solé

Terrassa, 62 anys. Integradora social i treballadora municipal en l’àmbit de les cures, Solé ha militat a l’ecologisme de Terrassa, al CDR de Sant Pere i actualment participa del moviment feminista de la ciutat i la vaga del proper 8 de Març.

Número 4 | David Iglesias

Barcelona, 50 anys. Actualment treballa a un IES públic de Sabadell. Es militant del CDR, de la Plataforma Antifeixista, d’un grup de Noves Masculinitats i de la cooperativa de l’Atzur. També és el representant de la a l’Observatori de l’Aigua.

Número 5 | Montse Garcia

Terrassa, 58 anys. Amb estudis de puricultora i de dietètica. Activista per l’accessibilitat universal, actualment és vocal de l’entitat Prou Barreres. Ha militat al CDR i lluita juntament amb Rudes Rebels al moviment feminista terrassenc.

Comentaris

    Lenin Març 02, 2019 | 10:08
    Molt bé aixecant el puny esquerra, sabeu molt d'història... Sou una vergonya pel comunisme...

Nou comentari