MónTerrassa
La Marató de Sang no s’atura el dissabte
  • CA

El Banc de Sang activa la campanya de donació més gran de l’any, la Marató de Donants de Sang de Catalunya, que se celebra del 10 al 17 de gener. L’objectiu és aconseguir que 10.000 persones donin sang durant aquests dies i arribar als nivells òptims de reserves després del Nadal, quan les donacions han baixat un 25%.

Amb motiu de la Marató, el Banc de Sang de la Mútua de Terrassa obrirà les portes als donants en l’horari habitual, de dilluns a divendres de 9h a 20h, i també el dissabte 11 de 9h a 14h per facilitar l’assistència dels donants que entre setmana no puguin venir.

La Marató de Donants de Sang de Catalunya és possible també gràcies a la implicació dels principals Ajuntaments catalans, de la Federació Catalana de Donants de Sang i la Creu Roja, entre d’altres entitats. En el cas de Terrassa, durant els dies de Marató es compta amb col·laboradors de voluntariat de Creu Roja Terrassa i Voluntaris Terrassa; un refrigeri especial d’ISS Catering, Ampurdanesa (pastisseria sense gluten), Zaguirre Pastisser i Forn Turull; i un sorteig d’una Smartbox, gentilesa de RACC Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa