MónTerrassa
La model Mar Flores reapareix a televisió disfressada de flamenc i cantant en anglès
  • CA

Mask Singer segueix afegint noms de famosos entre els concursants d’aquesta edició. Els personatges han estat molt mediàtics fins ara, el que fa pensar que la resta d’identitats per descobrir poden ser encara més sorprenents. En el programa d’aquest dimecres, es descobrien dues màscares més. En primer lloc, era la disfressa del gos qui revelava qui hi havia a sota. Les pistes deixaven clar que es tractava d’un esportista, però cap dels investigadors endevinava que s’hi amagava el jugador de bàsquet José Manuel Calderón.

El campió del món amb la Selecció Espanyola sortia de la zona de confort i s’atrevia a cantar en directe: “Ha estat molt divertit i és normal que no sabéssiu qui era, ni tan sols jo m’hauria reconegut”.

El plat fort de la nit, però, era la identitat del flamenc. Javier Ambrossi, un dels membres del jurat, arribava a pensar que Mar Flores podria estar darrere de la màscara, una opció que ràpidament descartava. El que no s’imaginava era que havia encertat de ple. L’exitosa model i actriu sorprenia els teleespectadors amb una interpretació de Sweet dreams molt aclamada.

Un cop es descobria que era ella, es mostrava molt emocionada: “Aquest és un súper programa! Sou els millors! Els meus fills en són fans i no saben res de la meva participació. Ha estat tot meravellós, m’ha recordat a la meva època a televisió”.

Una sorpresa que ha agradat a l’audiència del programa, que ja té ganes del programa de la setmana vinent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa