MónTerrassa
Manifestació en record de les víctimes de violència masclista
  • CA
Manifestació 8M a Terrassa
Manifestació 8M a Terrassa | Feministes Terrassa

!--akiadsense-->

Feministes Terrassa crida a participar a la manifestació del 8 de març de 2020 a Terrassa aquest diumenge. Sota el lema ’Ens volem vives i lliures’, la sortida serà a les 12.30h des de tres punts diferents, cadascun d’ells en record a les tres darreres dones assassinades a la nostra ciutat per violència masclista. La primera columna sortirà de la plaça de l’Aigua i estarà dedicada a la companya Mònica, la segona columna sortirà de l’estació del Nord (pg. 22 de juliol) i estarà dedicada a la companya Eva. Per últim, la tercera columna sortirà de la plaça dels Països Catalans i estarà dedicada a la companya Judith.

Totes tres confluiran a la una del migdia a la plaça de la Dona, on es llegirà el manifest consensuat per tots els grups que conformen Feministes Terrassa. També hi participaran familiars i amistats de les tres víctimes de violència masclista. Per últim, es realitzarà una acció conjunta entre totes les persones assistents. L’acte comptarà amb la participació de diferents grups de cultura popular de Terrassa tant durant la marxa com en arribar al monument de la dona. La jornada reivindicativa és mixta, però un primer gran bloc és únicament per a dones per “donar-nos visibilitat en un dia tan significatiu com el 8M”. Tots tres itineraris estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. S’ha convidat a que les persones que vinguin ho facin amb roba negra o lila.

Feministes Terrassa està format per les entitats Casal de la Dona, Dones de ca n’Anglada, dones d’Ègara, LGTBI, Amunt Dona, Dones Musulmanes Feministes, Assemblea de dones d’ERC, Jovent Republicà, PSUC-Viu i l’agrupació Esquerres de Terrassa (que integra Tot per Terrassa, PSC, Podem, IVE, EuiA, CCOO, UGT, Federalistes d’Esquerres, Periodistes Parem Terrassa i RECAV).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa