MónTerrassa
Maise Balcells deixa la presidència de Prodis i l’assumeix Beta Marquès
  • CA

Benvolgudes, avui hem d’anunciar-vos la renúncia amb data d’ahir de la presidenta de la Fundació Prodis, Maise Balcells, després de gairebé 20 anys al patronat, dels quals els últims 10 com a presidenta.

La Maise ha estat un exemple de lideratge, compromís i dedicació a la Fundació, portant-la a ser una referència en quant a models d’atenció (diürna, residencial i laboral) per a les persones amb discapacitat intel·lectual, paràlisis cerebral i trastorn mental.

Durant el seu mandat, hem aconseguit moltes fites i hem impulsat projectes innovadors que han canviat la vida de moltes persones.

Sota el seu lideratge i conjuntament amb la resta del patronat, hem aconseguit fites tan importants com inaugurar les Llars de Torre-Sana, convertint el model de Llars residències en uns espais residencials i diürns que ofereixen un model d’atenció integral, personalitzat i basat en la inclusió social i la convivència comunitària. També hem impulsat el nou projecte de El Vapor de Prodis, que serà ben aviat un centre ocupacional amb vocació sociocultural situat a l’antic Vapor Cortés, i que té com a objectiu ser un espai d’oci, cultura i formació, però també d’atenció i cura per a les persones amb discapacitat intel·lectual i la seva família.

A més a més, els darrers anys la Maise ha estat vicepresidenta de la federació Dincat (Catalunya) i de la confederació Plena Inclusión (Espanya), aportant la seva experiència i coneixement per a millorar la situació de les persones amb discapacitat a nivell nacional i estatal.

Des de la gerència de la Fundació, volem agrair a la Maise la seva dedicació, compromís i lideratge en aquests anys, que han permès avançar en la consecució de la nostra missió i visió. La trobarem molt a faltar, però sabem que ens deixa per seguir estant al servei de les persones de Terrassa, aquest cop des de la política municipal. Li desitgem molta sort i encerts en aquesta nova etapa de la seva vida.

Per altra banda, donem la benvinguda a la nova presidenta, Beta Marqués, que porta anys colaborant amb la Fundació i aquests darrers mesos, un cop finalitzada la seva etapa com a Síndica de Greuges de Terrassa, va acceptar ser patrona de Prodis. Coneix perfectament l’entitat i estem segurs que donarà continuïtat als projectes transformadors i comunitaris que estem portant a terme des de l’entitat.

Així doncs, volem donar la benvinguda a la nova presidenta i reiterar-li el compromís de tot l’equip amb les persones amb discapacitat i la seva inclusió social, i la il•lusió per continuar treballant per millorar la seva qualitat de vida i la de les seves famílies. Seguim endavant, que resta molt per fer. I ho farem, perquè #JuntsSomCapaços

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa