MónTerrassa
El segon premi de la loteria de Nadal se’n va a Castellbisbal
  • CA
Administració número 1 de Castellbisbal, al carrer de Pi Margall, 8.
Administració número 1 de Castellbisbal, al carrer de Pi Margall, 8. | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Un bon pessic de la loteria de Nadal se’n va cap a Castellbisbal. El segon premi ha tocat al municipi vallesà. El número és el 21.015, dotat amb 1.250.000 euros la sèrie (suposa 6.250 euros per cada euro jugat i 125.000€ al dècim). Ha estat molt matiner. S’ha venut a Almansa, Albacete, Pedreguer i l’administració número 1 de Castellbisbal, al carrer de Pi Margall, 8. Al municipi s’ha disribuit una sèrie. !--akiadsense-->

“El millor premi compartir-lo”, diu l’anunci de la loteria espanyola de Nadal. Compartir-lo amb Hisenda, també. Perquè els premis a partir de 10.000 euros tributen un 20% que se’n va directament a la caixa de l’Estat sense ni tan sols passar per les mans de l’afortunat. I si bé la Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado (SELAE) parla en els seus anuncis de solidaritat, el cert és que només el 2% de la recaptació es destina a accions socials, entre les quals hi inclou patrocinis esportius i petites ajudes a la investigació contra el càncer i la Creu Roja.

El sorteig del ‘Gordo’ espanyol reparteix en premis uns 2.380 milions d’euros, d’una recaptació total de 3.400 milions d’euros. És a dir, que un 70% dels ingressos es destinen a premis.

Una adminstració de loteria de l'Estat, que enguany repartirà 2.380 milions en premis
Una adminstració de loteria de l’Estat, que enguany repartirà 2.380 milions en premis | ACN

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa