MónTerrassa
Álvarez de Toledo: “L’actuació policial l’1-O a Sant Julià de Ramis va ser pulcre i gentil”
  • CA
La Guàrdia Civil empenta la gent que es concentrava a les portes del col·legi de Sant Julià de Ramis | ACN

!--akiadsense-->

La candidata del PP al Congrés per Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo, afirma que els demòcrates i constitucionalistes han de demanar “perdó” perquè durant molts anys no van fer tot el que havien de fer a Catalunya i van “acceptar el nacionalisme com animal de companyia”. Álvarez de Toledo ha dit també que la situació ha provocat que hi hagi una “Espanya exiliada”. “Molts han hagut de marxar de Catalunya i també hi ha els que han fet un exili interior o una autocensura”, ha afegit. “Van aconseguir convertir el nacionalisme en una ideologia políticament correcta i als demòcrates en els infestats de la societat”, ha insistit.

La candidata popular s’ha referit, a més, a l’1-O. “Van intentar fer un cop d’estat i esperaven que els aplaudissin i els donessin el Nobel”, ha dit. En aquest sentit, ha explicat que el dia del referèndum ella era a Sant Julià de Ramis i ha defensat l’actuació policial, que ha qualificat de “gentil, pulcre i proporcionat”. La número 1 del PP per Barcelona també ha carregat contra Pedro Sánchez, de qui ha dit que “sap que no té futur sense el separatisme”. “Els independentistes han estat derrotats però el problema són ara els independentistes espanyols que intenten aconseguir per la via de la llei el que els altres no van aconseguir saltant-se-la”, ha afegit.

Cayetana Álvarez de Toledo ha assegurat que faran una “batalla ideològica contra el nacionalisme”, que ha qualificat de reaccionari i xenòfob. “Els direm que demanin perdó per la fractura civil que han provocat a Catalunya”, ha remarcat. Amb tot, la popular ha dit que el partit busca eixamplar la base “demòcrata” perquè “cada cop hi hagi més catalans que vulguin formar part de l’espai democràtic”.

Agens de la guàrdia civil desallotgen per la força un dels manifestants a les portes del col·legi electoral de Sant Julià de Ramis | ACN

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa