MónTerrassa
Loquillo suspèn un concert a la tercera actuació per un problema de salut
  • CA

Loquillo torna a ser notícia per problemes en un dels seus concerts. L’agost de l’any passat alguns assistents el van gravar quan feia fora un guàrdia de seguretat de males maneres. Doncs bé, en aquesta ocasió ha estat un problema de salut el que l’ha forçat a suspendre l’actuació de dissabte a Còrdova.

El barceloní estava cantant quan notava un fort atac de calor. A més a més, notava problemes a la veu i els metges sospitaven que es tractava d’un inici d’afonia. El concert es va aturar durant mitja hora mentre el tractaven. El problema? Que els doctors van desaconsellar al cantant que tornés a l’escenari i van haver de cancel·lar-ho. Van anunciar que se suspenia i que tornarien l’import de les entrades.

Portals especialitzats en música asseguren que Loquillo va patir una “afonia galopant” per culpa d’un vent de justícia en el concert del dia anterior i “l’enorme contrast tèrmic a l’escenari”. El cantant ha emès un comunicat en el que confirma que li han diagnosticat una “laringitis aguda“: “Gràcies al reconeixement mèdic realitzat se m’ha diagnosticat una laringitis aguda després de suspendre el passat dissabte el concert a Còrdova per una inesperada afonia. Començat ja el tractament, la meva plena recuperació és qüestió d’hores. Vull agrair al públic de Còrdova la seva comprensió i estima, que va entendre en tot moment aquesta situació inesperada, així com a aquells que m’han enviat missatges de suport durant aquests dies”.

Els espectadors només van poder gaudir de dues cançons completes, però sembla que han entès que no ha estat culpa del seu ídol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa