MónTerrassa
La cantant Lola Índigo, desesperada per les acusacions d’intrusisme: “Penseu en la meva salut mental”
  • CA

Lola Índigo ha estat l’última entrevistada a El Hormiguero. L’exitosa cantant ha deixat enrere la nena d’Operación Triunfo i ha aconseguit fer-se amb un lloc destacat en el món musical. És l’artista d’algunes de les cançons més escoltades del moment, una fama que aprofita per promocionar el seu nou disc. Molts dels seus seguidors volien saber més coses sobre la vida personal de Lola, un desig complert gràcies a les preguntes de Pablo Motos.

Sobre la seva infància ha destacat que sempre va ser una nena molt tendra i amb molts enamoraments: “Cada setmana tenia un amor diferent. El problema era que la gran majoria d’aquests no eren correspostos… No agradava a la gent que volia que m’estimés, així que vaig desenvolupar una personalitat molt forta perquè no em fes mal. Abans em rebutjaven i ara els encanto…”. Què li diria a la Lola de 15 anys? “No li diria res nou… Crec que és important equivocar-se per poder créixer personalment i també professionalment. No em penedeixo de res del que he fet i mira, jo sempre havia imaginat ser aquí. Ho visualitzava i s’ha fet realitat”.

Aquests últims dies, Lola Índigo ha estat notícia per una polèmica. Ella mateixa va confirmar que l’havien escollit per posar la veu a Lola Bunny a la seqüela de Space Jam, el que no va fer gens de gràcia. Per què? Mesos enrere ja s’havia dit que seria la dobladora oficial de Zendaya qui posaria la veu en la versió en espanyol de la pel·lícula. Que escollissin a Lola, que és cantant i no dobladora, va fer que molts l’acusessin d’intrusisme. Aprofitant l’estada a El Hormiguero ha demanat que s’aturi l’allau de crítiques contra ella per aquest tema: “Quan parlin, que tinguin en compte la meva salut mental. Tothom parla de la importància de la salut mental, però després no ho apliquen en les crítiques a Internet…”.

Pablo Motos entrevista la cantant Lola Índigo / Antena 3

Una controvèrsia que sembla que no impedirà que sigui ella qui finalment posi la veu al personatge.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa