MónTerrassa
Llum verda a la creació del Comitè per la Sanitat del Vallès Occidental
  • CA
Consell d'Alcaldes del Vallès Occidental
Consell d’Alcaldes del Vallès Occidental | CCVO

!--akiadsense-->

En el marc del Pla de Reconstrucció aprovat el mes de juny passat, el Consell d’Alcaldies ha donat llum verda a la creació del Comitè per la Sanitat del Vallès Occidental previst en les Mesures transversals i territorials de recuperació. Aquest Comitè es crea com a òrgan consultiu i de deliberació.

També s’han aprovat els membres del Comitè que estarà format pels ajuntaments de la comarcal, les persones designades pel Departament de Salut i el Departament de Treball, Afers Socials, el Col·legi de Metges de Barcelona i amb la Coordinadora del Moviment Veïnal del Vallès Occidental. La voluntat ha estat aconseguir la màxima representativitat del territori i dels diferents actors implicats al sistema de Salut, d’acord amb els integrants proposats pel departament competent. Per tal d’articular-ne el funcionament, el Consell Comarcal n’assumeix la presidència i la secretaria.

El president del Consell Comarcal ha explicat que “des d’aquest òrgan heurem d’analitzar la situació sociosanitària de la comarca, canalitzar les demanes de la comarca en l’àmbit de salut i fer seguiment de la planificació d’equipaments sanitaris i la situació de la salut al Vallès Occidental”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa