Es lliuren els guardons als millors curtmetratges de Terrassa Fem Cinema!

Hi han participat quinze escoles i instituts de la nostra ciutat i municipis veïns

Guanyadors de la primera mostra de cinema per a estudiants a Terrassa

Guanyadors de l’Institut de Terrassa, amb l’obra El Somni | Rafel Casanova – BCF

El regidor de Presidència, Javier García, ha lliurat els premis als curtmetratges guanyadors en les categories de 1r, 2n, 3r i 4t d’ESO (12-16 anys) i Batxillerat, CFGM i CFGS (majors de 16 anys) en la segona sessió de “TRS Fem Cinema! Primera Mostra de Cinema a les Aules”. “TRS Fem Cinema!” ha comptat amb la participació de 15 escoles i instituts de la ciutat i municipis veïns, més de 400 alumnes participants i 32 curtmetratges presentats. L’acte ha tingut lloc al Cinema Catalunya. Finalment, la categoria 1r i 2n d’ESO i 3r i 4t d’ESO queden fusionades donada la quantitat de curts rebuts. Els curtmetratges guanyadors de cada categoria han estat els següents:

– Guanyador Millor pel·lícula a la Categoria ESO, 1r, 2n, 3r i 4t – ‘EL SOMNI’ del grup de segon d’ESO de l’Institut de TERRASA.

– Guanyador Millor guió a la Categoria ESO, 1r, 2n, 3r i 4t – ‘ALL OF US’ del grup de tercer d’ESO de l’Escola CULTURA PRÀCTICA.

– Guanyador Millor pel·lícula Batxillerat, CFGM i CFGS ‘DETRÀS DE LA LENTE’ del grup de segon de Batxillerat de l’Institut ÈGARA.

– Guanyador Millor guió Batxillerat, CFGM i CFGS – ‘TOSTADAS’ del grup de primer de Batxillerat de l’Institut MONT PERDUT.

– Premi especial del jurat per unanimitat. ALL OF US – ESCOLA CULTURA PRÀCTICA.

Guanyadors de la primera mostra de cinema per a estudiants a Terrassa

Estudiants de l’Institut Egara guanyadors d’un dels premis Fem Cinema Terrassa | Rafel Casanova – BCF

Representants de l'escola Cultura Pràctica guanyadors de dos premis Fem Cinema

Representants de l’escola Cultura Pràctica guanyadors de dos premis Fem Cinema | Rafel Casanova – BCF

Nou comentari