Lliurament de premis del Concurs d’Ambientació de Comerços i Aparadors
Lliurament de premis del Concurs d’Ambientació de Comerços i Aparadors | cedida

!--akiadsense-->

La regidora de Comerç i Mercats, Jennifer Ramírez, ha participat en l’acte de lliurament del I Concurs d’Ambientació de Comerços i Aparadors convocat per l’associació de comerciants TerrassaCentre, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, que ha tingut lloc a la plaça d’Anselm Clavé. Aquest concurs, amb el tema “La llum de Nadal”, s’inscriu dins dels actes de la campanya de Nadal de la ciutat, amb l’objectiu d’implicar i promoure el comerç local.

El concurs ha premiat tres aparadors.​ El primer premi ha estat per a la Llibreria La Temerària, el segon per a la boutique Magda Bach, i el tercer per a Pintures Sant Lluc. Els finalistes han estat Baraka Club de Viatges, l’establiment de decoració i parament de la llar Muy Mucho i l’establiment de belles arts i manualitats Pincolor.

El 1r premi ha estat un àpat per a dues persones en un establiment de la ciutat, el 2n premi ha consistit en dues entrades per a un espectacle al Teatre Principal i el 3r premi, dues entrades per al Cinema Catalunya.

Nou comentari